Skorpion 254 Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 W dniu 4.03.2018 o 12:21, Lusia2017 napisał: Ja tez jestem zadowolona z pracy, chociaż ciężki przypadek mi się trafił. Mam nadzieję, że dam radę . Jechałam tak bez specjalnego rozeznania, bo dla mnie praca to praca . Ktoś musi pomóc tym, którzy już nie mogą sobie poradzić nawet w najprostszych pracach . Rodzina mojej babci jest wspaniała z takimi mogę pracować . Chociaż zapowiada się wstawanie w nocy, to trudno. Dam radę 2 m-ce to nie jest taki długi okres. Trzymam kciuki w dalszym ciagu 1 Quote Link to post Share on other sites
Skorpion 254 Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 1 Quote Link to post Share on other sites
Skorpion 254 Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Teraz, Skorpion napisał: Wstawiłam tu ten cytat,bo tak jakos mi pasował do przemyslenia 1 Quote Link to post Share on other sites
Administrators Admin 233 Posted March 30, 2018 Administrators Share Posted March 30, 2018 Mądry cytat Skorpionie. Czasem ktoś odchodzi, czasem my musimy odejść, bo dalej nie ma już drogi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts