Jump to content
Codziennik
  • ...
  • Polacynasaksach.pl
    • Admin
      Admin

      Kanapka z awokado i smażonymi pieczarkami

         (0 reviews)

      Wynik: 10 Czas przygotowania: 5minuty Czas gotowania: 5minuty P rzepyszna kanapka z aksamitnym awokado i smażonymi pieczarkami. Obsypana ulubioną zieleniną, może być podana na chrupiącym toście lub na  kromce świeżego  chleba.  Gorąco zachęcam do przygotowania tej kanapeczki. Jest naprawdę wspaniała. Składniki awokado - 1 szt. pieczarki - 6-7 szt. masło - 2 łyżki olej - 1 łyżka sól - do smaku pieprz - do smaku sok z cytryny - 1 łyżka kumin - 1 szczypta natka pietruszki - do posypania Instrukcje Miękkie awokado obrać ze skóry, pozbawić pestki, przełożyć do miseczki. Dodać sól, pieprz, sok z cytryny oraz szczyptę kuminu i rozgnieść widelcem. Dokładnie wymieszać. Pieczarki umyć i pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju, wrzucić pieczarki i smażyć na złoty kolor mieszając od czasu do czasu. Pod koniec dodać masło, przyprawić do smaku. Kromki chleba posmarować awokado, na wierzchu układać porcje pieczarek, posypać posiekaną natką pietruszki oraz pieprzem. (najlepiej świeżo mielonym) Smacznego:)

      Przeczytaj cały wpis

      User Feedback

      Join the conversation

      You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
      Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

      Guest

    • Przepisy na dziś

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    Przeglądając, użytkując naszą stronę zgadzasz się na nasze warunki