Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień Dzien doberek,słonko swieci ,ptaszki spiewaja,wiosna panie sierzancie 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień Godzinę temu, Lusia2017 napisał: Dzień dobry - pójdę dzisiaj na spacer , muszę wyjść do ludzi . Ciężko mi tutaj i żadnej pomocy nie mam . Pozdrawiam opiekunki . Ojejku szkoda ze nie jestes blisko koło mnie bysmy sobie szczebiotałyJa dzis z kolezanka umowiona jestemPogadamy spokojnie bo w tygodniu to tak jakos buszujemy ,znaczy zwiedzamy połki sklepowe wiec tak inaczej A przy kawce tez inna rozmowa milutkiej niedzieli 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Magrat 225 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 9 godzin temu, Skorpion napisał: Dzien doberek,słonko swieci ,ptaszki spiewaja,wiosna panie sierzancie Rzeczywiście. Piękny dzień jest dzisiaj. Witam. 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień Dzien doberek tylko ,do piateczku i na troche do domku 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Magrat 225 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień Witam w piękny, wiosenny dzień. No to Skorpionie odetchniesz trochę od siedzenia ze staruszkami, złapiesz w domu energię. Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień Dzien doberek milutkiego dzionka zycze 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Magrat 225 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 43 minuty temu, Skorpion napisał: Dzien doberek milutkiego dzionka zycze Witam również. 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mleczko 508 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień Dzien dobry - jaki to dzisiaj dzień? nie zaglądam do kalendarza - nie mam czasu . Dopiero wróciłam do domu zmęczona jak Pluto . Do wieczorka do popisania . 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mleczko 508 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień Dzień dobry . A to na rozruch 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Magrat 225 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień Dzień dobry. Cieszę się bo mnie olśniło.Chyba powinnam chodzić póżno spać, bo wtedy to się stało. Milego dnia. 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień Dzien doberek skowroneczki , Wiosna u mnie troche sie zepsuła ale jeszcze nie jest zle,u mnie pełne rece robotyMiłego dzionka a moze cos na sportowo 2 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 59 minut temu, Magrat napisał: Dzień dobry. Cieszę się bo mnie olśniło.Chyba powinnam chodzić póżno spać, bo wtedy to się stało. Milego dnia. No to super oby coraz wiecej olsnien pozytywnych 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Magrat 225 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 3 godziny temu, Skorpion napisał: No to super oby coraz wiecej olsnien pozytywnych Tym bardziej że dziś jest już dostępna najnowsza wersja silnika forum. 2 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mleczko 508 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień No, no . Ale salony pięknieje forum i przybywa treści . Gratulacje dla pracusia . 2 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Magrat 225 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 14 minut temu, mleczko napisał: No, no . Ale salony pięknieje forum i przybywa treści . Gratulacje dla pracusia . Piękne tulipany , dziękuję. To co jest zrobione to 1/4 tego co zrobione być musi, zanim pójdzie reklama w internety. 2 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 8 godzin temu, Magrat napisał: Tym bardziej że dziś jest już dostępna najnowsza wersja silnika forum. Ojejka mozesz mi mowic o silniku forum jak ja sie nie znam na tych technicznych sprawach 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mleczko 508 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień Dzień dobry ja to chyba nigdy nie pośpię do np. 9-tej. Co to może być ? wcześnie łóżko moje katapultuje mnie. Wieczorem zaś wciąga bez względu na okoliczności . Już mam nawet opracowany plan na dzisiejszy dzień. Trzymajcie się dziewczyny pogoda dzisiaj wybitnie spacerowa zapowiada . 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mleczko 508 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień Dzień dobry - krótko i zwięźle , bo dzień piękny jest i w dodatku piątek 13-ty . 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień Dziendoberek i witaski juz z domku,wiec zaczyna szybki urlop Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mleczko 508 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień Dzień dobry , czas dzień rozpocząć . Po południu już słonecznie i spokojnie jak to wiosną bywa . 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano czwartek o 14:06 Witaski kochani,urlop mija wspaniale chocaz mogły troche wolniej sprawy najpilniejsze ,załatwione,jeszcze co nieco mi zostało ale to jeszcze mam pare dni .Wczzoraj wypad nad morze w Miedzyzdrojach,pogoda cudna ,jak sie uda to moze juto tez wypad zrobie jak bedzie z kim,ludkowie niektorzy juz sie opalali tak było cieplutko.Miłego popołudnia zycze.No i czekam moze mnie koleranka odwiedzi 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skorpion 232 Zgłoś ten post Napisano piątek o 10:43 Dzien doberek Czekam na kuriera i robie wypad z chaty bo oszaleje ja sie nie nadaje na wioske lubie jak cos sie dzieje,chociaz połazic po ulicach,pojsc do kina czy cos innego jak sie nie ma prawka to jest sie uziemionym!!Miłego dnia 1 Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Magrat 225 Zgłoś ten post Napisano 13 godzin temu W dniu 20.4.2018 o 12:43, Skorpion napisał: Dzien doberek Czekam na kuriera i robie wypad z chaty bo oszaleje ja sie nie nadaje na wioske lubie jak cos sie dzieje,chociaz połazic po ulicach,pojsc do kina czy cos innego jak sie nie ma prawka to jest sie uziemionym!!Miłego dnia Skoprpion, próbuj robić prawo jazdy. Teraz przepisy złagodniały trochę. Witam od razu i wyjasniam sprawę grafiki-był mały wypadek. Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach